+36 30 400 7709, +36 30 560 9970 studio@rgbgrafik.hu

Az RGB Grafik Kft.-t magyar magánszemélyek alapították 1996-ban Keszthelyen. A cég fő profilja ekkor még elsősorban a grafikai tervezés volt, de rendelkezésre állt egy kis szitaműhely is, amelyben az akkori technológiának megfelelően készítettünk különböző nyomdai termékeket.

Mint minden kezdet, ez is nehéz volt. Szerény eszközparkunkat és a tőkehiányt ellensúlyozta a töretlen akarat, szorgalom, állandó tudásvágy, ügyfél-orientáltság és a probléma megoldására törekvő szellem.

1997-ben – a Keszthely külvárosában található – műhelyünket és irodánkat a belvárosba költöztettük, gépparkunkat, főként számítástechnikai eszközeinket pedig folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük ma is.
A kemény – néha éjszakákba és hétvégékbe nyúló – munka eredménye lassan körvonalazódni látszott. Fokozatosan nőtt megrendelőink száma, és szépen alakultak hazai, valamint külföldi kapcsolataink.

1999-ben megnyitottuk második stúdiónkat Zalaegerszegen a Zalai Nyomda épületében. Cégünk ettől kezdve a „nagynyomda” összes nyomdai előkészítését, valamint számos, a megyében dolgozó kisnyomda filmlevilágítási feladatait végezte alvállalkozóként.

Tudatos fejlesztés eredményeként 2001. év végén létrehoztuk korszerű, saját tulajdonú nyomdaipari üzemünket egy Heidelberg típusú nyomdagép üzembe helyezésével. Ezzel párhuzamosan, valamint a következő években – hatékonyságunk és versenyképességünk érdekében – a géppark további bővítésére került sor. Jelenlegi eszközparkunk lehetővé teszi Ügyfeleink minőségi, gyors, pontos és költséghatékony kiszolgálását

2011 újabb jelentős állomás cégünk életében, ugyanis ebben az évben üzembe állítottuk Canon ImagePress C6010-es nagy teljesítményű digitális nyomdagépünket. Ezzel hozzánk is beköszöntött a digitális nyomdatechnológia, amely az alacsony példányszámban és a speciális pl. megszemélyesített kiadványok területén hoz jelentős előrelépést.

2015 őszén sikerült végre, amire már régóta vártunk. A régi korszerűtlen, bérelt telepről saját, modern, minden igényünket kielégítő telephelyre költöztünk. Az új hely, amely lényegében ugyan azon a területen fekszik, minden olyan szempontnak megfelel, ami nekünk fontos volt. Külön-külön kaptak helyet a gyártó, kiszolgáló, raktár és irodahelyiségek. Megfelelő méretű parkoló és parkosított zöldterület áll rendelkezésre, hogy a munkakörülmények igazán jók legyenek.

Szolgáltatási profiljainkat az évek során úgy alakítottuk ki, hogy ma már a grafikai stúdiót, nyomdaipari ofszet és digitális technológiát egy helyen és egy kézben tartva, képzett szakemberekből álló csapatunkkal komplett szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek, az ötlet megszületésétől kezdve, egészen a nyomdaipari termék megvalósításáig.

Sikerünk alapja, hogy a folyamat egészét átlátjuk, átfogjuk, és tesszük mindezt szakmai alázattal és a szigorú üzleti etikát szem előtt tartva.

Valljuk, hogy a minőségi kiszolgálás meghozza gyümölcsét. Számunkra a legfontosabb – önbizalmat adó visszajelzés – hogy partnereink visszatérő ügyfélként keresnek meg bennünket.